Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/7639
Title: Значение формирования патриотизма как необходимого компонента профессиональной подготовки будущих бакалавров туризма
Other Titles: The importance of the formation of patriotism as a necessary component of the professional training of future bachelor of tourism
Authors: Лыкова, Т. Р.
Issue Date: 2018
Publisher: УГЛТУ
Citation: Лыкова, Т. Р. Значение формирования патриотизма как необходимого компонента профессиональной подготовки будущих бакалавров туризма = The importance of the formation of patriotism as a necessary component of the professional training of future bachelor of tourism / Т. Р. Лыкова // Система оценки квалификации в развитии вузовского образования России и зарубежных стран : матер. Рос. науч.-метод. конф. с междунар. участием / Минобрнауки России, Урал. гос. лесотехн. ун-т. – Екатеринбург, 2018. – С. 76–78.
Abstract: The article on the basis of normative documents, the analysis of scientific c literature, and pedagogical experience reveals the importance of the formation of patriotism as an essential component of the professional training of future bachelors of tourism.
В статье на основе нормативных документов, анализа научной литературы и педагогического опыта показывается значимость формирования патриотизма как существенной составляющей профессиональной подготовки будущих бакалавров туризма.
Keywords: PATRIOTISM
PATRIOTIC POSITION
PROFESSIONAL TRAINING
BACHELORS OF TOURISM
ПАТРИОТИЗМ
ПАТРИОТИЧЕСКАЯ ПОЗИЦИЯ
ПРОФЕССИОНАЛЬНАЯ ПОДГОТОВКА
БАКАЛАВРЫ ТУРИЗМА
URI: https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/7639
ISBN: 978-5-94984-667-4
Origin: Система оценки квалификации в развитии вузовского образования России и зарубежных стран
Appears in Collections:Система оценки квалификации в развитии вузовского образования России и зарубежных стран. Материалы Российской научно-методической конференции

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sist-18-20.pdf443,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.