Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/9014
Название: | Composite Materials Based on Thermoplastic Matrix |
Авторы: | Krivonogov, P. S. Shkuro, A. E. Glukhikh, V. V. Stoyanov, O. V. |
Дата публикации: | 2019 |
Издатель: | Pleiades Publishing |
Библиографическое описание: | Krivonogov, P. S. Composite Materials Based on Thermoplastic Matrix / P. S. Krivonogov, A. E. Shkuro, V. V. Glukhikh [et al.] // Polymer Science - Series D. – 2019. – Vol. 12. – Iss. 1. – P. 41-46. |
Аннотация: | The results of studies of the properties of composite materials that are obtained on the basis of low-pressure polyethylene and wheat husk with additives of quartz flour, adhesion promoter, and lubricants are given. The influence of the prescription composition of composite materials on the physicomechanical properties of products is determined. Regression dependences of the effect of the composition of composites with wheat husks and polyethylene matrix on physicomechanical characteristics of the products, such as static bending strength, elasticity, and impact toughness, are obtained. The possibility of replacing wood flour with wheat husk for the production of wood–polymer composites is established. © 2019, Pleiades Publishing, Ltd. |
Ключевые слова: | ADHESION PROMOTER COMPOSITES LUBRICANTS POLYETHYLENE MATRIX PRODUCTION PROPERTIES QUARTZ FLOUR WHEAT HUSK ADDITIVES ADHESION BENDING STRENGTH COMPOSITE MATERIALS LUBRICANTS POLYETHYLENES PRODUCTION QUARTZ ADHESION PROMOTER PHYSICO MECHANICAL CHARACTERISTICS PHYSICOMECHANICAL PROPERTIES POLYETHYLENE MATRIX PROPERTIES PROPERTIES OF COMPOSITES THERMOPLASTIC MATRICES WHEAT HUSK POLYMER MATRIX COMPOSITES |
URI: | https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/9014 |
DOI: | 10.1134/S1995421219010106 |
SCOPUS: | 2-s2.0-85065177618 |
РИНЦ: | 38680640 |
Располагается в коллекциях: | Научные публикации, проиндексированные в SCOPUS и WoS CC |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2-s2.0-85065177618.pdf | 874,31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Request a copy |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.