Please use this identifier to cite or link to this item: https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/5203
Title: Эффективность использования экстрактов лимонника китайского в производстве хлебопекарных дрожжей
Other Titles: The efficiency of the use of extracts of schisandra chinensis in the production of baker’s yeast
Authors: Евдокимова, Е. В.
Новоселова, А. А.
Рявкина, Н. Г.
Панова, Т. М.
Issue Date: 2015
Publisher: УГЛТУ
Citation: Эффективность использования экстрактов лимонника китайского в производстве хлебопекарных дрожжей = The efficiency of the use of extracts of schisandra chinensis in the production of baker’s yeast / Е. В. Евдокимова [и др.] // Леса России и хозяйство в них / Урал. гос. лесотехн. ун-т. – 2015. – Вып.2 (53). – С. 33–35.
Abstract: The use of aqueous-alcoholic extract of the berries of schisandra chinensis is most appropriate in the dosage of 2 %. By increasing output yeast 6–8 % may reduce the cost of production and the improvement of technical and economic performance of the whole production.
Использование водно-спиртового экстракта ягод лимонника китайского наиболее целесообразно в дозировке 2 %. За счет повышения выхода дрожжей на 6–8 % возможно снижение себестоимости продукции и улучшение технико-экономических показателей всего производства.
Keywords: ПРОИЗВОДСТВО ДРОЖЖЕЙ
ЛИМОННИК КИТАЙСКИЙ
ПИВНЫЕ ДРОЖЖИ
URI: https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/5203
Origin: Леса России и хозяйство в них. — 2015. — Вып. 2 (53)
Appears in Collections:Леса России и хозяйство в них: журнал научных трудов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Evdokimova.pdf571,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.