Please use this identifier to cite or link to this item:
https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/5203| Title: | Эффективность использования экстрактов лимонника китайского в производстве хлебопекарных дрожжей |
| Other Titles: | The efficiency of the use of extracts of schisandra chinensis in the production of baker’s yeast |
| Authors: | Евдокимова, Е. В. Новоселова, А. А. Рявкина, Н. Г. Панова, Т. М. |
| Issue Date: | 2015 |
| Publisher: | УГЛТУ |
| Citation: | Эффективность использования экстрактов лимонника китайского в производстве хлебопекарных дрожжей = The efficiency of the use of extracts of schisandra chinensis in the production of baker’s yeast / Е. В. Евдокимова [и др.] // Леса России и хозяйство в них / Урал. гос. лесотехн. ун-т. – 2015. – Вып.2 (53). – С. 33–35. |
| Abstract: | The use of aqueous-alcoholic extract of the berries of schisandra chinensis is most appropriate in the dosage of 2 %. By increasing output yeast 6–8 % may reduce the cost of production and the improvement of technical and economic performance of the whole production. Использование водно-спиртового экстракта ягод лимонника китайского наиболее целесообразно в дозировке 2 %. За счет повышения выхода дрожжей на 6–8 % возможно снижение себестоимости продукции и улучшение технико-экономических показателей всего производства. |
| Keywords: | ПРОИЗВОДСТВО ДРОЖЖЕЙ ЛИМОННИК КИТАЙСКИЙ ПИВНЫЕ ДРОЖЖИ |
| URI: | https://elar.usfeu.ru/handle/123456789/5203 |
| Origin: | Леса России и хозяйство в них. — 2015. — Вып. 2 (53) |
| Appears in Collections: | Леса России и хозяйство в них: журнал научных трудов |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Evdokimova.pdf | 571,29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.